Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

30 Aralık 2010 Perşembe

KAĞIT KEBAPI...

Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü ve küçük doğranmış patatesi tencereye alalım...kavuralım biraz...ocaktan almadan 5 dkç önce yeşil biber ve garnitür bezelyemizi koyalım...maydanoz ve baharatlarımızı koyup kare şeklinde kesilen fırın kağıtlarına bölüştürelim...200 derecede fırında pişirelim...sıcak sıcak yiyelim...çok beğenildi.*******

FIRINDA KADINBUDU KÖFTE....


 Kadınbudu köfte tarifindeki gibi kıymayı hazırlayıp köfte şekli verelim.....borcama koyarak salçalı sos yapalım....fırına verip çıkmasına yakın üstüne kaşar rendesi serpelim...kaşarlar kızarınca alalım.afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder